Tjedne komunalne aktivnosti

Radovi na uređenju kleti Turističke zajednice na Martin Bregu, koji su započeti polovicom travnja, a koje financira Ministarstvo turizma tokom tjedna bi trebali biti završeni, doznajemo od voditelja odsjeka za komunalno i stambeno gospodarstvo Davora Miljanovića. Isto tako saznajemo kako su završeni radovi, točnije završena je faza asfaltiranja ulice Stanka Vurića kao i odvojak F. Blažinca na Kozinščaku te odvojak Krležine ulice u centru Grada.

Izvode se i radovi na rekonstrukciji makadamskih cesta na području Grada te je rekonstrukcija završena na cestama u Andrilovcu, Lukarišću, Donjem Dvorišću, a ovaj bi tjedan trebao biti gotov Martin Breg nakon njega Kopčevec te Dugo Selo - jug. Prema potrebi rekonstruirat će se i druge makadamske ceste, napominje Miljanović.

Što se tiče radova na Sportskoj dvorani uz novu Osnovnu školu, gdje je Grad Dugo Selo suinvestitor uz Ministarstvo regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva i Zagrebačke županije, od Miljanovića doznajemo kako se radovi izvode punim intenzitetom te bi dvorana trebala biti gotova na jesen, za početak nove školske godine.